Korona Eierkoker
€ 26,95
Voor 1-6 eieren. De eierhouder is afneembaar, dus zeer gemakkelijk in gebruik.  Stel de gewenste hardheidsgraad in en de eierkoker vindt automatisch de ideale kooktijd. Er is ook een kleine maatbeker inbegrepen waarmee het water kan worden gevuld. De eierkoker beschikt over een bescherming ..
Korona Koffiemolen
€ 23,95
De Korona 26010 elektrische koffiemolen maalt bonen maar ook noten en gedroogde vruchten en kruiden.Deze krachtige elektrische koffiemaler van Korona s zeer eenvoudig in gebruik. Met een vermogen van 140 Watt worden de koffiebonen, noten of gedroogde kruiden snel fijngemalen. Met een druk op de ..
Korona Koffiezet
€ 49,95
Uitgerust met een vermogen van 1000 W kan de machine in korte tijd tot 12 kopjes filterkoffie. Via het transparante waterreservoir zet je de gewenste hoeveelheid. Compatibel met alle 1x4 filterzakken.Koffiezet - 12 tassen - (inclusief recupel € 0,05)..
Korona Staafmixer
€ 54,95
Deze krachtige staafmixer geschikt voor het mengen, roeren, vermalen en mixen van ingrediënten. De staafmixer heeft een RVS design en is voorzien van softgrip handvat dat zorgt voor het moeiteloos mixen en gebruiksgemak. De hoogwaardige roestvrijstalen mixvoet met roestvrijstalen mes werkt sch..
Korona Toaster 2 sneetjes
De Korona broodrooster ‘2 sneetjes’ is een efficiënte en elegante broodrooster waarin twee toasts tegelijk worden bereid. Met een uitneembare kruimellade voor eenvoudig schoonmaken, een centreersysteem voor gelijkmatig roosteren, diverse bruiningsstanden en een ontdooi en opwarmfunctie. Op el..
Korona Toaster RETRO
Deze leuke retro broodrooster van Korona is een aanwinst op je aanrecht. Licht geroosterd of juist liever goudbruin, met de variabele instelling voor de bruiningsgraad geniet je altijd van de perfecte toast. Deze geweldige broodrooster heeft ook een broodjeswarmer voor het warm houden van je cro..
Korona Waterkoker
€ 41,95
De Korona waterkoker is een waterkoker die water in een paar seconden aan de kook brengt dankzij 2200 watt vermogen. Hij is ook nog eens gemakkelijk schoon te maken is. Het snoer kan rond de voet worden gewikkeld, waardoor de waterkoker altijd een plek vindt in je keuken. Met een makkelijk aflee..
Korona Waterkoker RETRO
Deze waterkoker van Korona heeft een mooi retro design die niet alleen het water snel doet koken, maar ook een pareltje is op het keukenaanrecht. Met een inhoud van 1,7 liter is er ruim voldoende voor 6 kopjes heerlijke thee of infusie. De temperatuurmeter is een pluspunt. De watertemperatuur..
Korona Weegschaal met kom
Nauwkeurig en voorzien van een roestvrijstale mengkom. De mengkom met een inhoud van 1.5 liter is gemaakt van roestvrij staal, waardoor deze er niet alleen mooi uitziet, maar ook makkelijk schoon te maken is. Naast de mengkom kan je ook andere kommen gebruiken dankzij de Tarra functie. Hierme..
1 - 9 van 9 (1 pagina's)