Dagelijks Kost Emaille Braadslede
39,5 cm x 28,6 cm. De braadslede is gemaakt van hoogwaardig geëmailleerd staal. Dat is stevig, maar toch licht en kan op alle vuren gebruikt worden. Bovendien warmt het snel en gelijkmatig op, en houdt het de warmte goed vast voor wie graag energiezuinig kookt.De sterke emaillaag is krasbestendi..
Dagelijkse Kost Emaille Stoofpot 22 cm - 2,5 liter
Inhoud 2,5 liter. Lekkere stoofpotjes, da’s dagelijkse kost op zijn best! Met de nieuwe stoofpotten van Dagelijkse Kost zet jij de recepten in een handomdraai op tafel. De potten zijn gemaakt van hoogwaardig geëmailleerd staal. Dat is stevig, maar toch licht en kan op alle vuren gebruikt worden...
Dagelijkse Kost Emaille Stoofpot 24 cm - 3 liter
Inhoud 3 liter. Lekkere stoofpotjes, da’s dagelijkse kost op zijn best! Met de nieuwe stoofpotten van Dagelijkse Kost zet jij de recepten in een handomdraai op tafel. De potten zijn gemaakt van hoogwaardig geëmailleerd staal. Dat is stevig, maar toch licht en kan op alle vuren gebruikt worden. B..
Dagelijkse Kost Keramische Braadpan/Koekenpan 20 cm
Klein maar fijn. Een eitje voor bij het ontbijt of gewoon bakplezier voor 1 persoon.Goede dagelijkse kost maak je met goede ingrediënten, maar de keuze van de pan is minstens zo belangrijk. Wie wil koken met gezond verstand, kiest voor keramisch. Alle Dagelijkse Kost-pannen bevatten Thermolon™, e..
Dagelijkse Kost Keramische Braadpan/Koekenpan 24 cm
Voor 2 personen met goeie goesting. Met deze pan bak je ze bruin.Goede dagelijkse kost maak je met goede ingrediënten, maar de keuze van de pan is minstens zo belangrijk. Wie wil koken met gezond verstand, kiest voor keramisch. Alle Dagelijkse Kost-pannen bevatten Thermolon™, een gepatenteerde ke..
Dagelijkse Kost Keramische Braadpan/Koekenpan 28 cm
Familie of vrienden in de watten leggen lukt nog beter met deze topper in de buurt.Goede dagelijkse kost maak je met goede ingrediënten, maar de keuze van de pan is minstens zo belangrijk. Wie wil koken met gezond verstand, kiest voor keramisch. Alle Dagelijkse Kost-pannen bevatten Thermolon™, ee..
Dagelijkse Kost Keramische Braadpan/Koekenpan 30 cm
De grootste pan in het assortiment. Goede dagelijkse kost maak je met goede ingrediënten, maar de keuze van de pan is minstens zo belangrijk. Wie wil koken met gezond verstand, kiest voor keramisch. Alle Dagelijkse Kost-pannen bevatten Thermolon™, een gepatenteerde keramische antikleeflaag die g..
Dagelijkse Kost Keramische Grillpan 28 cm
Gemakkelijk in gebruik, licht hanteerbaar. Voor een lekker gegrild stuk vlees, vis, schaaldieren, lekker gegrilde groenten....Goede dagelijkse kost maak je met goede ingrediënten, maar de keuze van de pan is minstens zo belangrijk. Wie wil koken met gezond verstand, kiest voor keramisch. Alle Dag..
Dagelijkse Kost Keramische Pannenkoekenpan 24 cm
Onmisbaar in elke keukenkast! Bij een waar eetfestijn mogen lekkere pannenkoeken nooit ontbreken.Goede dagelijkse kost maak je met goede ingrediënten, maar de keuze van de pan is minstens zo belangrijk. Wie wil koken met gezond verstand, kiest voor keramisch. Alle Dagelijkse Kost-pannen bevatten ..
Dagelijkse Kost Keramische Sahanpan 20 cm
Koken, serveren en smullen maar! Iedereen is fan van deze Sahan.Goede dagelijkse kost maak je met goede ingrediënten, maar de keuze van de pan is minstens zo belangrijk. Wie wil koken met gezond verstand, kiest voor keramisch. Alle Dagelijkse Kost-pannen bevatten Thermolon™, een gepatenteerde ker..
Dagelijkse Kost Keramische Sahanpan 24 cm
Koken, bakken, serveren en smullen maar! Iedereen is fan van deze Sahan.Goede dagelijkse kost maak je met goede ingrediënten, maar de keuze van de pan is minstens zo belangrijk. Wie wil koken met gezond verstand, kiest voor keramisch. Alle Dagelijkse Kost-pannen bevatten Thermolon™, een gepatente..
Dagelijkse Kost Keramische Sahanpan 28 cm
Koken, bakken, serveren en smullen maar! Iedereen is fan van deze Sahan.Goede dagelijkse kost maak je met goede ingrediënten, maar de keuze van de pan is minstens zo belangrijk. Wie wil koken met gezond verstand, kiest voor keramisch. Alle Dagelijkse Kost-pannen bevatten Thermolon™, een gepatenteerd..
Dagelijkse Kost Keramische Steelpan 16 cm
Super handig steelpannetje (inhoud 1,58 liter).Goede dagelijkse kost maak je met goede ingrediënten, maar de keuze van de pan is minstens zo belangrijk. Wie wil koken met gezond verstand, kiest voor keramisch. Alle Dagelijkse Kost-pannen bevatten Thermolon™, een gepatenteerde keramische antikleef..
Dagelijkse Kost Keramische Stoofpan 24 cm - 3,1 liter
Een kool, een peer of een compleet potje stoven? Deze kloeke kerel kan het allemaal in een handomdraai. Inhoud 3,1 liter.Goede dagelijkse kost maak je met goede ingrediënten, maar de keuze van de pan is minstens zo belangrijk. Wie wil koken met gezond verstand, kiest voor keramisch. Alle Dagelijk..
Dagelijkse Kost Keramische Wokpan 28 cm
De onmisbare wok voor al uw eenpansgerechten. Hoge kwaliteit en makkelijk te hanteren.Goede dagelijkse kost maak je met goede ingrediënten, maar de keuze van de pan is minstens zo belangrijk. Wie wil koken met gezond verstand, kiest voor keramisch. Alle Dagelijkse Kost-pannen bevatten Thermolon™,..
1 - 15 van 53 (4 pagina's)