Brabantia Kurkentrekker Matt-Steel
Een Brabantia kurkentrekker past op alle gewone flessen en heeft een goede grip. Met de extra grote draaiknop wordt het ontkurken van wijnflessen een makkie. Een paar draaien naar rechts en de klus is geklaard. Over de wijn kunnen we niets zeggen, maar deze kurkentrekker zal je zeker geen kater ..
Cuisipro Aardappelstamper
Grote hendel voor een stevige grip, waarmee je makkelijk druk kunt zetten. De hendel is hoog, zodat je niet aan het voedsel komt. Duurzaam roestvrij staal, mag in de vaatwasmachine...
Cuisipro dresseertang professioneel
Dit keukenpincet uit roestvrij staal is voorzien van geribbelde uiteinden en daarmee zeer geschikt voor het gecontroleerd vastnemen van delicate ingrediënten zonder ze te beschadigen...
Cuisipro eipocheerder set van 2 stuks - wit en geel
Een eitje pocheren speel je in enkele minuutjes klaar dankzij de eipocheerder van Cuisipro. De roestvrijstalen bodem houdt het ei mooi in de vorm en het water kan na het pocheren makkelijk weg langs de gaatjes aan de zijkant.Het ophanghaakje is in de hoogte verstelbaar, waardoor de pocheerder past o..
Cuisipro Grove Handrasp
Handrasp van Cuisipro, uitgevoerd in roestvrij staal en kunststof. Dit exemplaar is voorzien van ergonomische antislipgreep en antislipuiteinden voor meer stabiliteit en veiligheid en raspt door unieke glijvlaktechnologie vele maken efficiënter dan een normale rasp. Geschikt voor kaas en groenten...
Cuisipro Luxe Dubbele Rasp
De Cuisipro rasp met Surface Glide Technology™ en soft-touch handvat voor een goede grip. Exclusief bij Cuisipro, Surface Glide Technology ™ gegroefd raspoppervlak neemt raspen naar het volgende niveau door het creëren van de perfecte balans tussen gemak van het raspen en maximale efficiëntie. De we..
Cuisipro Torenrasp 6 zijden
De torenrasp zorgt ervoor dat u met 1 product verschillende handelingen kunt verrichten. Omdat de onderkant antislip is zal de rasp niet wiebelen of verschuiven tijdens het raspen...
Cuisipro vistang
€ 32,95
Vistang van roestvrij staal en silicone. Deze Cuisipro vistang heeft een gepatenteerd sluitmechanisme, waardoor de vis heel blijft en met één hand omgekeerd of uit de pan kan worden geschept. Hittebestendig tot 300°C. ..
Peugeot Appolia Keramische Ovenschaal Rechthoekig Ecru
De in Frankrijk vervaardigde, zeer bestendige rechthoekige keramische schalen zijn uitgevoerd in een elegante en tijdloze écru afwerking. Ze zijn verkrijgbaar in 22 cm, 25 cm, 32 cm, 36 cm en 40 cm. De rechthoekige vorm garandeert een homogene garing van al uw bereidingen en dankzij de thermische..
Peugeot Appolia Keramische Ovenschaal Rechthoekig Satijnzwart
De in Frankrijk vervaardigde, zeer bestendige rechthoekige keramische schalen zijn uitgevoerd in een elegante en tijdloze satijnzwarte afwerking. Ze zijn verkrijgbaar in 22 cm, 25 cm, 32 cm, 36 cm en 40 cm. De rechthoekige vorm garandeert een homogene garing van al uw bereidingen en dankzij de t..
Peugeot Appolia Keramische Ovenschaal Rond Ecru Diameter 23 cm
De ronde keramische Appolia schaal 23 cm van Peugeot is een must om te koken in de oven.De keramiek, uit erkend en bewezen deugdelijk materiaal, zorgt voor een voldoende, zachte en homogene garing, synoniem voor een gezonde en smakelijke keuken. De ronde keramische Appolia schaal 23 cm van Peugeot i..
Peugeot Appolia Keramische Ovenschaal Vierkant Ecru
De in Frankrijk vervaardigde, zeer bestendige vierkante keramische schalen zijn uitgevoerd in een elegante en tijdloze satijnzwarte afwerking. Ze zijn verkrijgbaar in 18 cm, 21 cm, 28 cm en 36 cm. De rechthoekige vorm garandeert een homogene garing van al uw bereidingen en dankzij de thermische i..
Peugeot Appolia Keramische Ovenschaal Vierkant Satijnzwart
De in Frankrijk vervaardigde, zeer bestendige vierkante keramische schalen zijn uitgevoerd in een elegante en tijdloze satijnzwarte afwerking. Ze zijn verkrijgbaar in 18 cm, 21 cm, 28 cm en 36 cm. De rechthoekige vorm garandeert een homogene garing van al uw bereidingen en dankzij de thermische i..
Peugeot Appolia Taartvorm Rond Ecru Diameter 28 cm
De ecru keramische taartvorm uit de Appolia-collectie is ideaal voor het bakken van hartige of zoete taarten.Om zoete en hartige taart te maken Keramiek is een edel materiaal bij uitstek en daardoor ideaal voor het met zorg bakken van hartige of zoete taarten. De Appolia-bakvormen van Peugeot z..
Peugeot Bali Kruidenpaleis
Maak een originele reis in de wereld van specerijen: Verfijnde set bestaande uit een handgemaakte pepermolen en een zoutkommetje uit gietijzer, gepresenteerd op een dienblad.Gietijzer herondekt dankzij het Bali gamma; een materiaal met een heel bijzonder tintje dat van oudsher wordt gebruikt voor he..
1 - 15 van 41 (3 pagina's)