Brabantia-Broodmes
€ 11,95
Ideaal voor het snijden van sneetjes brood of andere voedingsmiddelen met een harde korst en zachte kern• Het mes blijft langer scherp - het lemmet is gemaakt van ijsgehard staal.• Krasvast en beter bestand tegen corrosie - High Carbon Molybdeen Vanadium Staal (X50CRMOV15).• Makkelijk te reinigen en..
Cuisipro Passe vite inox met 3 schijven
Met een simpele draai aan de ergonomische, anti-slip hendel, kan je fruit en groenten pureren in een handomdraai. Het pulp en de pitten worden automatisch gezeefd. Deze roerzeef heeft onderaan een automatische schraper, dus alles valt in de kom bij het draaien. Omdat de steunhaak, die op uw kom ..
Cuisipro Set van 2 eipocheerders
Met deze ei pocheerder van Cuisipro kun je in een handomdraai een perfect ei pocheren. Deze handige gadget is gemaakt van roestvrij staal en hoogwaardig kunststof. Het gedeelte waar het ei in hoort is in hoogte verstelbaar. Set van 2 stuks: wit en geel...
Cuisipro Torenrasp 6 zijden
De torenrasp zorgt ervoor dat u met 1 product verschillende handelingen kunt verrichten. Omdat de onderkant antislip is zal de rasp niet wiebelen of verschuiven tijdens het raspen...
Gefu Friet- en groentesnijder
Friet- en groentensnijder..
Kela infuser voor thee of kruiden
Deze thee/kruidenbol inclusief handige ketting is ideaal voor het laten trekken van verse thee en kruiden. Je opent het bolletje, doet de thee of kruiden er in en plaatst deze in het warme water. Als het recept naar wens op smaak is en de gewenste sterkte heeft bereikt, verwijder je de thee/krui..
Zwilling Compact Koksmes ****FOUR STAR 140mm
****FOUR STARVeiligheid in beproefde vorm. Ruim 40 jaar geleden revolutioneerde Zwilling met het naadloze handvat van kunststof, de standaard voor hoogwaardige koksmessen..·        Hefmateriaal: kunststof·        Naadloze ove..
Zwilling Koksmes ****FOUR STAR 160mm-200mm
****FOUR STARVeiligheid in beproefde vorm. Ruim 40 jaar geleden revolutioneerde Zwilling met het naadloze handvat van kunststof, de standaard voor hoogwaardige koksmessen..·        Hefmateriaal: kunststof·        Naadloze ove..
Zwilling Messenslijper TWINSHARP SELECT
Deze innovatieve messenslijper met twee slijpmodules garandeert eenvoudig, veilig en efficiënt naslijpen: module 1 verwijdert lichte beschadigingen; module 2 zorgt voor een hoogkwalitatieve scherpte. Zowel voor links- als rechtshandigen! Zelfs het beste mes verliest in de loop der tijd aan scher..
Zwilling Multifunctionele schaar TWIN L
Kenmerkend voor de scharen van TWIN L zijn dat ze licht in de hand liggen en ergonomische grepen hebben. De scharen zijn met precisie geschuurd en garanderen zo een buitengewone scherpte.• Uniek roestvrij staal• Zorgvuldig geschuurde schaarmessen• FlesopenerKnippen wordt gemakkelijker dankzij de per..
Zwilling Set van 3 messen PRO
Set van 3 prof messen (schilmes 100mm, koksmes 200mm, vleesmes 200mm)Perfecte vorm. Met de Zwilling PRO messen krijgt u de perfecte harmonie tussen innovatieve technologie, traditionele optiek en absolute percisie.·        Hefmateriaal: kunststof, drie-klinknage..
1 - 11 van 11 (1 pagina's)