Kristalein Kamerparfums - Car Freshner Gift Set
Wij selecteerden een uitgebreid gamma aan kamerparfums en brengen deze uit onder ons eigen huismerk 'KRISTALEIN'.Het Car Freshner Geschenkpakket bestaat uit een houten houdertje met elegant lint om vast te maken aan de achteruitkijkspiegel. (kan ook gebruikt worden in badkamer, toilet,...). Deze ..
Kristalein Kamerparfums - Car Freshner Met Clip
Wij selecteerden een uitgebreid gamma aan kamerparfums en brengen deze uit onder ons eigen huismerk 'KRISTALEIN'.Car Freshner met Clip om aan het ventilatiesysteem te bevestigen + navulling.Volgende geuren zijn verkrijgbaar:'7SENSE' is een combinatie van Sandalwood / Almonds / Coffee Beans.‘LOFTY’..
Kristalein Kamerparfums - Car Perfume
Wij selecteerden een uitgebreid gamma aan kamerparfums en brengen deze uit onder ons eigen huismerk 'KRISTALEIN'.De Car perfume komt in een elegant flesje met koord om vast te maken aan de achteruitkijkspiegel (kan ook gebruikt worden in badkamer, toilet,...)Volgende geuren zijn verkrijgbaar:'7SEN..
Kristalein Kamerparfums - Geurkaars Klassieke Wiek
Wij selecteerden een uitgebreid gamma aan kamerparfums en brengen deze uit onder ons eigen huismerk 'KRISTALEIN'.De geurkaars met klassieke wiek is een absolute topper!Volgende geuren zijn verkrijgbaar:'7SENSE' is een combinatie van Sandalwood / Almonds / Coffee Beans.‘LOFTY’ is een combinatie van ..
Kristalein Kamerparfums - Geurstokjes
Wij selecteerden een uitgebreid gamma aan kamerparfums en brengen deze uit onder ons eigen huismerk 'KRISTALEIN'.De geurstokjes met houdertje, inhoud 100 ml Volgende geuren zijn verkrijgbaar:'7SENSE' is een combinatie van Sandalwood / Almonds / Coffee Beans.‘LOFTY’ is een combinatie van Sandalwood ..
Kristalein Kamerparfums - Happy Moments Gift Set
Wij selecteerden een uitgebreid gamma aan kamerparfums en brengen deze uit onder ons eigen huismerk 'KRISTALEIN'.Happy Moments Geschenkpakket bestaande uit Geurstokjes 100 ml + Geurkaars met klassieke wiek Volgende geuren zijn verkrijgbaar:'7SENSE' is een combinatie van Sandalwood / Almonds / Coff..
Kristalein Kamerparfums - Roomspray
Wij selecteerden een uitgebreid gamma aan kamerparfums en brengen deze uit onder ons eigen huismerk 'KRISTALEIN'.Onze roomspray komt in een elegante fles met verstuiver, inhoud 200 ml .Volgende geuren zijn verkrijgbaar:'7SENSE' is een combinatie van Sandalwood / Almonds / Coffee Beans.‘LOFTY’ is ee..
Paasmand of -box vol lekkers van de Paashaas
Verras je dierbaren met heerlijke lekkernijen in een mooie Paasmand- of box. Af te halen in de winkel in de Stationsstraat 90 te 9950 Waarschoot.Wij leveren gratis in gans Lievegem vanaf 50 euro (per bestelling)...
Valentijnsmand of -box vol zoete liefde
Verras je geliefde met heerlijke lekkernijen in een mooie mand of box. Af te halen in de winkel in de Stationsstraat 90 te 9950 Waarschoot.Wij leveren gratis in gans Lievegem vanaf 50 euro (per bestelling)...
1 - 9 van 9 (1 pagina's)