Countryfield Stompkaarsen 3 maten
Deze hoge kwaliteitskaarsen van Countryfield zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en verschillende maten. Ze druipen niet, hebben een mooi brandpatroon en gaan zeer lang mee. Alle kaarsen zijn afzonderlijk verkrijgbaar of per set van 3. Je kan combineren naar eigen smaak en stijl. Deze mooie d..
Kristalein Kamerparfums - Car Freshner Gift Set
Wij selecteerden een uitgebreid gamma aan kamerparfums en brengen deze uit onder ons eigen huismerk 'KRISTALEIN'.Het Car Freshner Geschenkpakket bestaat uit een houten houdertje met elegant lint om vast te maken aan de achteruitkijkspiegel. (kan ook gebruikt worden in badkamer, toilet,...). Deze ..
Kristalein Kamerparfums - Car Freshner Met Clip
Wij selecteerden een uitgebreid gamma aan kamerparfums en brengen deze uit onder ons eigen huismerk 'KRISTALEIN'.Car Freshner met Clip om aan het ventilatiesysteem te bevestigen + navulling.Volgende geuren zijn verkrijgbaar:'7SENSE' is een combinatie van Sandalwood / Almonds / Coffee Beans.‘LOFTY’..
Kristalein Kamerparfums - Car Perfume
Wij selecteerden een uitgebreid gamma aan kamerparfums en brengen deze uit onder ons eigen huismerk 'KRISTALEIN'.De Car perfume komt in een elegant flesje met koord om vast te maken aan de achteruitkijkspiegel (kan ook gebruikt worden in badkamer, toilet,...)Volgende geuren zijn verkrijgbaar:'7SEN..
Kristalein Kamerparfums - Geurkaars Klassieke Wiek
Wij selecteerden een uitgebreid gamma aan kamerparfums en brengen deze uit onder ons eigen huismerk 'KRISTALEIN'.De geurkaars met klassieke wiek is een absolute topper!Volgende geuren zijn verkrijgbaar:'7SENSE' is een combinatie van Sandalwood / Almonds / Coffee Beans.‘LOFTY’ is een combinatie van ..
Kristalein Kamerparfums - Geurstokjes
Wij selecteerden een uitgebreid gamma aan kamerparfums en brengen deze uit onder ons eigen huismerk 'KRISTALEIN'.De geurstokjes met houdertje, inhoud 100 ml Volgende geuren zijn verkrijgbaar:'7SENSE' is een combinatie van Sandalwood / Almonds / Coffee Beans.‘LOFTY’ is een combinatie van Sandalwood ..
Kristalein Kamerparfums - Happy Moments Gift Set
Wij selecteerden een uitgebreid gamma aan kamerparfums en brengen deze uit onder ons eigen huismerk 'KRISTALEIN'.Happy Moments Geschenkpakket bestaande uit Geurstokjes 100 ml + Geurkaars met klassieke wiek Volgende geuren zijn verkrijgbaar:'7SENSE' is een combinatie van Sandalwood / Almonds / Coff..
Kristalein Kamerparfums - Roomspray
Wij selecteerden een uitgebreid gamma aan kamerparfums en brengen deze uit onder ons eigen huismerk 'KRISTALEIN'.Onze roomspray komt in een elegante fles met verstuiver, inhoud 200 ml .Volgende geuren zijn verkrijgbaar:'7SENSE' is een combinatie van Sandalwood / Almonds / Coffee Beans.‘LOFTY’ is ee..
Lumineo Wax Kaars Flakkerend
Stijlvolle LED-kaars op batterij (2 x AA niet inbegrepen) met warm witte vlam. Kan ook gebruikt worden met een timer.Kaarsen zorgen altijd voor een gezellige sfeer maar zijn niet altijd eenvoudig met kinderen of huisdieren. Deze LED-kaars is ook ideaal voor in zorgcentra, horeca,...om het 'veilig' g..
1 - 9 van 9 (1 pagina's)