Bormioli Florian Coupe Champagne 24 cl set van 4
Hoogte 16,4 cm - Diameter 9,7 cmItaliaanse elegantie hoeft niet duur te zijn. Met de hoge kwaliteitsglazen van Bormioli scoor je bij elke gelegenheid. De speciale XLT-behandeling zorgt voor een grotere weerstand en duurzaamheid. De nieuwste Florian-collectie staat voor romantisch en stijl..
Bormioli Florian Longdrink 43 cl set van 4
Hoogte 14,1 cm - Diameter 7,3 cmItaliaanse elegantie hoeft niet duur te zijn. Met de hoge kwaliteitsglazen van Bormioli scoor je bij elke gelegenheid. De speciale XLT-behandeling zorgt voor een grotere weerstand en duurzaamheid. De nieuwste Florian-collectie staat voor romantisch en stijl..
Bormioli Florian Waterglas 37,5 cl set van 4
Hoogte 11,3 cm - Diameter 7,8 cmItaliaanse elegantie hoeft niet duur te zijn. Met de hoge kwaliteitsglazen van Bormioli scoor je bij elke gelegenheid. De speciale XLT-behandeling zorgt voor een grotere weerstand en duurzaamheid. De nieuwste Florian-collectie staat voor romantisch en stijl..
Bormioli Florian Wijnglas Rood 55,5 cl set van 4
Hoogte 22,1cm - Diameter 9,2 cmItaliaanse elegantie hoeft niet duur te zijn. Met de hoge kwaliteitsglazen van Bormioli scoor je bij elke gelegenheid. De speciale XLT-behandeling zorgt voor een grotere weerstand en duurzaamheid. De nieuwste Florian-collectie staat voor romantisch en stijl..
Bormioli Florian Wijnglas Wit 38 cl set van 4
Hoogte 20,8 cm - Diameter 8,2 cm Italiaanse elegantie hoeft niet duur te zijn. Met de hoge kwaliteitsglazen van Bormioli scoor je bij elke gelegenheid. De speciale XLT-behandeling zorgt voor een grotere weerstand en duurzaamheid.De nieuwste Florian-collectie staat voor romantisch en stijlvol. ..
Bormioli Planeo Flute 24 cl set van 4
Hoogte 22,5 cm - Diameter 6,2 cmItaliaanse elegantie hoeft niet duur te zijn. Met de hoge kwaliteitsglazen van Bormioli scoor je bij elke gelegenheid. De speciale XLT-behandeling zorgt voor een grotere weerstand en duurzaamheid...
Bormioli Planeo Waterglas 36 cl set van 4
Hoogte 9,5 cm - Diameter 8,25 cm Italiaanse elegantie hoeft niet duur te zijn. Met de hoge kwaliteitsglazen van Bormioli scoor je bij elke gelegenheid. De speciale XLT-behandeling zorgt voor een grotere weerstand en duurzaamheid...
Bormioli Planeo Wijnglas Rood  47,8 cl set van 4
Hoogte 20,8 cm - Diameter 8,75 cm Italiaanse elegantie hoeft niet duur te zijn. Met de hoge kwaliteitsglazen van Bormioli scoor je bij elke gelegenheid. De speciale XLT-behandeling zorgt voor een grotere weerstand en duurzaamheid...
Bormioli Planeo Wijnglas Rood  55,5 cl set van 4
Hoogte 21,6 cm - Diameter 9,2 cm Italiaanse elegantie hoeft niet duur te zijn. Met de hoge kwaliteitsglazen van Bormioli scoor je bij elke gelegenheid. De speciale XLT-behandeling zorgt voor een grotere weerstand en duurzaamheid...
Bormioli Planeo Wijnglas Wit 38 cl set van 4
Hoogte 20 cm - Diameter 8,15 cm Italiaanse elegantie hoeft niet duur te zijn. Met de hoge kwaliteitsglazen van Bormioli scoor je bij elke gelegenheid. De speciale XLT-behandeling zorgt voor een grotere weerstand en duurzaamheid...
Bormioli Sorgente Shotglas 7 cl set van 6
Hoogte 7,35 cm - Diameter 4,9 cmItaliaanse elegantie hoeft niet duur te zijn. Met de hoge kwaliteitsglazen van Bormioli scoor je bij elke gelegenheid. De speciale XLT-behandeling zorgt voor een grotere weerstand en duurzaamheid. De shotglaasjes van Sorgente zijn er voor elk adje!..
Peugeot Glaswerk Degustatieset Whisky 29 cl
Het glasHet whiskyglas van de collectie Les Impitoyables is speciaal ontworpen om whisky’s optimaal tot hun recht te laten komen. Het glas is tevens geschikt voor gedistilleerde dranken als cognac, armagnac, calvados, poire, marc, enz.Dankzij de bijzondere vorm en ruime diameter komen geur en smaak ..
Peugeot Glaswerk Variation Beluchtingsset/Aëreerkan 75 cl
De Peugeot Variation Beluchtingsset/Aëreerkan  is een design en eigentijdse karaf ideaal voor het decanteren van jonge rode wijnen.Perfect voor dubbele zuurstofvoorziening van wijnDeze wijnkaraf heeft een geribbelde stop als beluchter en kan zowel verticaal als gekanteld worden geplaatst o..
Salt & Pepper Cognacglas 66cl set van 2
Hoogte 17 cm - Diameter 10 cm De stijlvolle Cuvee-collectie biedt fijn glaswerk aan, dat speciaal ontworpen is voor het serveren van schuimwijn, wijn, sterke dranken en longdrinks. Het glas is gemaakt van kristallijn, wat het sterke karakter en de helderheid garandeert. De glazen zijn uit 1 s..
Salt & Pepper Flute Groot 21cl set van 6
Hoogte 26,5 cm - Diameter 5,5 cm De stijlvolle Cuvee-collectie biedt fijn glaswerk aan, dat speciaal ontworpen is voor het serveren van schuimwijn, wijn, sterke dranken en longdrinks. Het glas is gemaakt van kristallijn, wat het sterke karakter en de helderheid garandeert. De glazen zijn uit..
1 - 15 van 22 (2 pagina's)