Bormioli Florian Coupe Champagne 24 cl set van 4
Hoogte 16,4 cm - Diameter 9,7 cmItaliaanse elegantie hoeft niet duur te zijn. Met de hoge kwaliteitsglazen van Bormioli scoor je bij elke gelegenheid. De speciale XLT-behandeling zorgt voor een grotere weerstand en duurzaamheid. De nieuwste Florian-collectie staat voor romantisch en stijl..
Bormioli Florian Longdrink 43 cl set van 4
Hoogte 14,1 cm - Diameter 7,3 cmItaliaanse elegantie hoeft niet duur te zijn. Met de hoge kwaliteitsglazen van Bormioli scoor je bij elke gelegenheid. De speciale XLT-behandeling zorgt voor een grotere weerstand en duurzaamheid. De nieuwste Florian-collectie staat voor romantisch en stijl..
Bormioli Florian Waterglas 37,5 cl set van 4
Hoogte 11,3 cm - Diameter 7,8 cmItaliaanse elegantie hoeft niet duur te zijn. Met de hoge kwaliteitsglazen van Bormioli scoor je bij elke gelegenheid. De speciale XLT-behandeling zorgt voor een grotere weerstand en duurzaamheid. De nieuwste Florian-collectie staat voor romantisch en stijl..
Bormioli Florian Wijnglas Rood 55,5 cl set van 4
Hoogte 22,1cm - Diameter 9,2 cmItaliaanse elegantie hoeft niet duur te zijn. Met de hoge kwaliteitsglazen van Bormioli scoor je bij elke gelegenheid. De speciale XLT-behandeling zorgt voor een grotere weerstand en duurzaamheid. De nieuwste Florian-collectie staat voor romantisch en stijl..
Bormioli Florian Wijnglas Wit 38 cl set van 4
Hoogte 20,8 cm - Diameter 8,2 cm Italiaanse elegantie hoeft niet duur te zijn. Met de hoge kwaliteitsglazen van Bormioli scoor je bij elke gelegenheid. De speciale XLT-behandeling zorgt voor een grotere weerstand en duurzaamheid.De nieuwste Florian-collectie staat voor romantisch en stijlvol. ..
Bormioli Planeo Flute 24 cl set van 4
Hoogte 22,5 cm - Diameter 6,2 cmItaliaanse elegantie hoeft niet duur te zijn. Met de hoge kwaliteitsglazen van Bormioli scoor je bij elke gelegenheid. De speciale XLT-behandeling zorgt voor een grotere weerstand en duurzaamheid...
Bormioli Planeo Waterglas 36 cl set van 4
Hoogte 9,5 cm - Diameter 8,25 cm Italiaanse elegantie hoeft niet duur te zijn. Met de hoge kwaliteitsglazen van Bormioli scoor je bij elke gelegenheid. De speciale XLT-behandeling zorgt voor een grotere weerstand en duurzaamheid...
Bormioli Planeo Wijnglas Rood  47,8 cl set van 4
Hoogte 20,8 cm - Diameter 8,75 cm Italiaanse elegantie hoeft niet duur te zijn. Met de hoge kwaliteitsglazen van Bormioli scoor je bij elke gelegenheid. De speciale XLT-behandeling zorgt voor een grotere weerstand en duurzaamheid...
Bormioli Planeo Wijnglas Rood  55,5 cl set van 4
Hoogte 21,6 cm - Diameter 9,2 cm Italiaanse elegantie hoeft niet duur te zijn. Met de hoge kwaliteitsglazen van Bormioli scoor je bij elke gelegenheid. De speciale XLT-behandeling zorgt voor een grotere weerstand en duurzaamheid...
Bormioli Planeo Wijnglas Wit 38 cl set van 4
Hoogte 20 cm - Diameter 8,15 cm Italiaanse elegantie hoeft niet duur te zijn. Met de hoge kwaliteitsglazen van Bormioli scoor je bij elke gelegenheid. De speciale XLT-behandeling zorgt voor een grotere weerstand en duurzaamheid...
Bormioli Sorgente Shotglas 7 cl set van 6
Hoogte 7,35 cm - Diameter 4,9 cmItaliaanse elegantie hoeft niet duur te zijn. Met de hoge kwaliteitsglazen van Bormioli scoor je bij elke gelegenheid. De speciale XLT-behandeling zorgt voor een grotere weerstand en duurzaamheid. De shotglaasjes van Sorgente zijn er voor elk adje!..
Peugeot Set van 2 whisky glazen met 2 extra sokkels
Dit whiskyglas van Peugeot is speciaal ontworpen om whisky's, maar ook cognac, armagnac enz., optimaal tot hun recht te laten komen. Dankzij de speciale vorm en de ruime diameter van het glas komen zelfs de meest subtiele geuren en smaken tot uiting, terwijl sterke, agressieve alcoholgeuren juis..
Salt & Pepper Cognacglas 66cl set van 2
Hoogte 17 cm - Diameter 10 cm De stijlvolle Cuvee-collectie biedt fijn glaswerk aan, dat speciaal ontworpen is voor het serveren van schuimwijn, wijn, sterke dranken en longdrinks. Het glas is gemaakt van kristallijn, wat het sterke karakter en de helderheid garandeert. De glazen zijn uit 1 s..
Salt & Pepper Flute Groot 21cl set van 6
Hoogte 26,5 cm - Diameter 5,5 cm De stijlvolle Cuvee-collectie biedt fijn glaswerk aan, dat speciaal ontworpen is voor het serveren van schuimwijn, wijn, sterke dranken en longdrinks. Het glas is gemaakt van kristallijn, wat het sterke karakter en de helderheid garandeert. De glazen zijn uit..
Salt & Pepper Flute Klein 23cl set van 6
Hoogte 21,5 cm - Diameter 7,2 cm De stijlvolle Cuvee-collectie biedt fijn glaswerk aan, dat speciaal ontworpen is voor het serveren van schuimwijn, wijn, sterke dranken en longdrinks. Het glas is gemaakt van kristallijn, wat het sterke karakter en de helderheid garandeert. De glazen zijn uit..
1 - 15 van 21 (2 pagina's)