Peugeot Glaswerk Degustatieset Whisky 29 cl
Het glasHet whiskyglas van de collectie Les Impitoyables is speciaal ontworpen om whisky’s optimaal tot hun recht te laten komen. Het glas is tevens geschikt voor gedistilleerde dranken als cognac, armagnac, calvados, poire, marc, enz.Dankzij de bijzondere vorm en ruime diameter komen geur en smaak ..
Peugeot Glaswerk Variation Beluchtingsset/Aëreerkan 75 cl
De Peugeot Variation Beluchtingsset/Aëreerkan  is een design en eigentijdse karaf ideaal voor het decanteren van jonge rode wijnen.Perfect voor dubbele zuurstofvoorziening van wijnDeze wijnkaraf heeft een geribbelde stop als beluchter en kan zowel verticaal als gekanteld worden geplaatst o..
Peugeot Manuele Kurkentrekker Clavelin
De kurkentrekker voor elke sommelier met een geïntegreerde capsulesnijder en flesopener 14 cmDe Peugeot kurkentrekker Clavelin, uitgerust met een gepatenteerd systeem, opent een fles in één beweging. Deze sommelier kurkentrekker heeft ook een capsulesnijder en flesopener.Met dit nieuwe model kurkent..
Peugeot Wijnaccessoires Champagnestop Carbon
Deze elegante champagnestop in carbon is speciaal ontworpen om uw geopende flessen wijn en schuimwijn beter te bewaren.Deze hermetische bewaardop kan veilig worden aangebracht op uw geopende flessen wijn, schuimwijn, champagne, frisdrank of water om alle intensiteit van uw bubbels en aroma's te beho..
Peugeot Wijnaccessoires Wijn- en Champagnekoeler Frizz
Exclusieve flessenkoeler, elastisch, past op flessen van 75 cl, al dan niet mousserend.Door de vorm koelt hij zelfs de hals van de fles. Uitstekende prestatie, koelt een fles in 20 minuten en houdt hem 2 uur lang koel.Werking gegarandeerd na 2 uur in de vriezer...
1 - 5 van 5 (1 pagina's)