EME Bestek 6 personen 24-delig Fashion
Dit 24-delige bestek is gemaakt in Italië. Het klassevolle merk EME heeft een zeer uitgebreid gamma zodat bij elk soort service een passend bestek kan worden gevonden.  Deze bestekset bestaat uit: - 6 dinermessen - 6 dinervorken - 6 dinerlepels - 6 dessertlepels..
EME Kleine lepels en vorkjes
Kleine lepels en vorkjes - ideaal voor bij aperoglaasjes..
EME Kreeftenhaakje
De kreeftenhaakjes hebben een stevige constructie. De kreeftenhaakjes worden individueel geleverd en ze zijn vaatwasserbestendig...
EME Kreeftentang
€ 45,00
Deze kreeftentang is ideaal om kreeft, krab of andere schaaldieren te openen. De kreeftentang is gemaakt van roestvrijstaal en daarnaast is hij vaatwasserbestendig...
Kela Tafelloper Henrik 160 cm x 50 cm
Een tafelloper wordt voornamelijk gebruikt tijdens feesten en diners. Hij zorgt voor nét even die finishing touch van een gedekte tafel. Je legt de loper tussen de borden in of in het midden van de tafel. Deze katoenen tafelloper van Kela uit de Henrik serie is voorzien van een hertenprint en da..
Peugeot Set van 2 whisky glazen met 2 extra sokkels
Dit whiskyglas van Peugeot is speciaal ontworpen om whisky's, maar ook cognac, armagnac enz., optimaal tot hun recht te laten komen. Dankzij de speciale vorm en de ruime diameter van het glas komen zelfs de meest subtiele geuren en smaken tot uiting, terwijl sterke, agressieve alcoholgeuren juis..
1 - 6 van 6 (1 pagina's)