Peugeot Appolia Keramische Ovenschaal Rechthoekig Ecru
De in Frankrijk vervaardigde, zeer bestendige rechthoekige keramische schalen zijn uitgevoerd in een elegante en tijdloze écru afwerking. Ze zijn verkrijgbaar in 22 cm, 25 cm, 32 cm, 36 cm en 40 cm. De rechthoekige vorm garandeert een homogene garing van al uw bereidingen en dankzij de thermische..
Peugeot Appolia Keramische Ovenschaal Rechthoekig Satijnzwart
De in Frankrijk vervaardigde, zeer bestendige rechthoekige keramische schalen zijn uitgevoerd in een elegante en tijdloze satijnzwarte afwerking. Ze zijn verkrijgbaar in 22 cm, 25 cm, 32 cm, 36 cm en 40 cm. De rechthoekige vorm garandeert een homogene garing van al uw bereidingen en dankzij de t..
Peugeot Appolia Keramische Ovenschaal Rond Ecru Diameter 23 cm
De ronde keramische Appolia schaal 23 cm van Peugeot is een must om te koken in de oven.De keramiek, uit erkend en bewezen deugdelijk materiaal, zorgt voor een voldoende, zachte en homogene garing, synoniem voor een gezonde en smakelijke keuken. De ronde keramische Appolia schaal 23 cm van Peugeot i..
Peugeot Appolia Keramische Ovenschaal Vierkant Ecru
De in Frankrijk vervaardigde, zeer bestendige vierkante keramische schalen zijn uitgevoerd in een elegante en tijdloze satijnzwarte afwerking. Ze zijn verkrijgbaar in 18 cm, 21 cm, 28 cm en 36 cm. De rechthoekige vorm garandeert een homogene garing van al uw bereidingen en dankzij de thermische i..
Peugeot Appolia Keramische Ovenschaal Vierkant Satijnzwart
De in Frankrijk vervaardigde, zeer bestendige vierkante keramische schalen zijn uitgevoerd in een elegante en tijdloze satijnzwarte afwerking. Ze zijn verkrijgbaar in 18 cm, 21 cm, 28 cm en 36 cm. De rechthoekige vorm garandeert een homogene garing van al uw bereidingen en dankzij de thermische i..
Peugeot Appolia Taartvorm Rond Ecru Diameter 28 cm
De ecru keramische taartvorm uit de Appolia-collectie is ideaal voor het bakken van hartige of zoete taarten.Om zoete en hartige taart te maken Keramiek is een edel materiaal bij uitstek en daardoor ideaal voor het met zorg bakken van hartige of zoete taarten. De Appolia-bakvormen van Peugeot z..
Peugeot Bali Kruidenpaleis
Maak een originele reis in de wereld van specerijen: Verfijnde set bestaande uit een handgemaakte pepermolen en een zoutkommetje uit gietijzer, gepresenteerd op een dienblad.Gietijzer herondekt dankzij het Bali gamma; een materiaal met een heel bijzonder tintje dat van oudsher wordt gebruikt voor he..
Peugeot BBQ Speciale Houten Molen Voor De Barbecue
Peugeot verwent barbecueliefhebbers met een nieuwe manuele pepermolen met verlichting die speciaal ontworpen is voor buitengebruik.De BBQ-molen is Peugeots eerste manuele molen met verlichting – handig én innovatief! Dankzij de ring kan je de molen makkelijk meenemen, opbergen of aan de barbecue han..
Peugeot Bistro Specials Pepermolen Olijfhout 10 cm
Het verhaal van Peugeot begint in 1840 wanneer in Frankrijk de eerste Peugeot-molen ontwikkeld werd. Vanaf dan tot op vandaag zijn de koffie- en pepermolens van het merk de norm bij zowel hobbykoks, fijnproevers als grote chefs. In haar voortdurend streven naar excellentie en culinair genot, breidde..
Peugeot Daman Muskaatmolen 15 cm Acryl En Inox
Deze Peugeot nootmuskaatmolen "Daman" kan 3 noten herbergen. Met deze zeer praktische nootmuskaatmolen kunt u muskaatnoten zeer fijn raspen zonder risico voor de vingers.Een fijn en vers geraspt vleugje nootmuskaat voor een cordon bleu, en de smaak van uw gerecht wordt subliem. Met de Peugeot nootmu..
Peugeot Daman Muskaatmolen 15 cm Goa Acryl
Met deze nootmuskaatmolen, herkenbaar aan zijn volledig transparante look, kunt u muskaatnoten zeer fijn raspen, zonder risico voor de vingers.Vers geraspt op een nog dampende groentepuree of in het midden van een hartige of zoete soufflé, heeft de nootmuskaat een onvergelijkbare smaak. En het is bo..
Peugeot Daman Muskaatmolen 15 cm Madras Chocolade Beukenhout En Inox
Met deze nootmuskaatmolen, herkenbaar aan zijn combinatie hout inox en acryl, kunt u muskaatnoten zeer fijn raspen, zonder risico voor de vingers.De grote chefs en amateurkoks weten het: er gaat niets boven een snufje versgemalen nootmuskaat om een zoete of hartige schotel subtiel te verbeteren. De ..
Peugeot Glaswerk Degustatieset Whisky 29 cl
Het glasHet whiskyglas van de collectie Les Impitoyables is speciaal ontworpen om whisky’s optimaal tot hun recht te laten komen. Het glas is tevens geschikt voor gedistilleerde dranken als cognac, armagnac, calvados, poire, marc, enz.Dankzij de bijzondere vorm en ruime diameter komen geur en smaak ..
Peugeot Glaswerk Variation Beluchtingsset/Aëreerkan 75 cl
De Peugeot Variation Beluchtingsset/Aëreerkan  is een design en eigentijdse karaf ideaal voor het decanteren van jonge rode wijnen.Perfect voor dubbele zuurstofvoorziening van wijnDeze wijnkaraf heeft een geribbelde stop als beluchter en kan zowel verticaal als gekanteld worden geplaatst o..
Peugeot Manuele Kurkentrekker Clavelin
De kurkentrekker voor elke sommelier met een geïntegreerde capsulesnijder en flesopener 14 cmDe Peugeot kurkentrekker Clavelin, uitgerust met een gepatenteerd systeem, opent een fles in één beweging. Deze sommelier kurkentrekker heeft ook een capsulesnijder en flesopener.Met dit nieuwe model kurkent..
1 - 15 van 33 (3 pagina's)